Word die stralende, gezonde, fitte moeder die met veel energie  door het leven gaat!

Bekijk mijn korte video over het Mom Fit Protocol, waarin jij stap voor stap ontdekt hoe jij gemakkelijk en blijvend voor eens en altijd de switch kunt maken naar een fit en gezond leven, zodat je weer lekker in je 
vel zit en energie hebt om samen met jouw gezin leuke dingen te doen!

Wat je in dit programma leert
  • Hoe je stap voor stap je leefstijl gemakkelijk kunt veranderen!
  • ​Hoe je makkelijker kunt afvallen!
  • En energie overhoudt om samen met je gezin leuke dingen te doen!
Volg het Mom Fit Protocol en ervaar zelf het comfort van de fitste versie van jezelf!
Wil jij graag weer lekker in je vel zitten, genieten van lekker eten, waardoor je makkelijker kunt afvallen en samen met je gezin leuke dingen doen?

Stap 1

Start met het programma

Stap 2

Ga aan de slag, met jouw Beweeg en Eet routines

Stap 3

Per video leg ik je stapsgewijs uit hoe je
deze gewoontes kunt toepassen.
Het verhaal van Mirthe!

In februari 2020 bij Dianne gestart met het 8 stappen plan, wat een fantastisch programma. Het bleek geen dieet te zijn maar een stap voor stap life changing programma.  Na allerlei verschillende diëten te hebben geprobeerd en allemaal boeken met weekmenu's viel ik wel af, maar ik wist eigenlijk niet wat de achterliggende reden was waarom ik iets juist wel of niet moest eten, elke keer na zo'n boek kwam ik weer aan.
Bij Dianne leerde ik structureel gezondere keuzes te maken en viel ik vanzelf af door alle stappen die iedere 2 weken werden geïntroduceerd.
 Ook merkte ik dat ik een behoorlijke weerstand had, omdat ik dacht dat de kinderen het nieuwe gezonde eten niet zouden eten. Het tegendeel is waar. Ik kreeg energie van meer groente en fruit, en ging ik op de bank zitten met een appeltje, dan wilden de kinderen ook. Ook mijn bananen havermout pannenkoekjes vonden zei op zondagochtend echt een feestmaal. Ik hield vol en weet ik nu dat als je zelf als moeder volhoudt, de mijn kinderen echt wel met me meedoen. Ook vind ik het fijn dat ik gewoon af en toe een lekker ijsje kan eten, of eens een stuk taart kan nemen en hoe ik daar het beste mee om kan gaan in combinatie met mijn maaltijden.
Dianne is een fijne motiverende coach.
Inmiddels ben ik 15 kilo kwijt.
Het verhaal van Petra!

Begin september 2021 woog ik 87,5 kilo, veel te veel voor mijn 165cm. Ik voelde me knap ongelukkig met dit gewicht, nog los van de fysieke pijn in mijn rug die ik had door mijn overgewicht. Ik moest dus echt afvallen en begon weer te diëten, maar ik merkte dat het niet werkte, dus besloot ik begin oktober 2021 bij Gewichtsconsulente Dianne haar 8 stappen plan te volgen.
Ik kreeg het advies mijn eetgewoontes bij te gaan houden, Dat was best choquerend! Dianne gaf me eerst wat snelle adviezen, geen 48+ kaas meer maar 30+ kaas en minder wijntjes. Dianne vertelde me dat dit geen dieet zou worden, maar dat we zouden focussen op een gezond(er) eetpatroon. Ze introduceerde het Mom Fit Protocol, dat gebaseerd is op het puur gezond in 8 stappen boek. Elke twee weken startte ik met een nieuwe stap. De eerste stap was opletten op mijn tussendoortjes. Deze moesten meer voedzaam worden, de rest bleef zoals het was. Omdat er elke twee weken een nieuwe stap werd geïntroduceerd kon ik rustig wennen aan alle stapjes die nodig waren om mijn eetpatroon te veranderen.
Ik kreeg de opdracht zoveel te eten bij de avondmaaltijd dat ik verzadigd van tafel ging. Dat waren rare adviezen, meer eten om af te vallen? Toch heeft juist dat een goed effect.
Het grappige is dat ik helemaal niet het gevoel heb dat ik op dieet ben, ik eet alles wat ik wil en voel me er super bij.
Inmiddels ben ik een half jaar verder en is er al 11 kilo af. Het ene weegmoment sta ik jubelend op de weegschaal omdat ik er maar liefst 1,2 kilo af is, andere keren was het slechts 200 gram, maar het is altijd minder
Geen crash dieet die even resultaat geeft en waarna je het dubbel en dwars weer aankomt. Nu is er ook geen gevoel van falen als ik een gebakje of een ijsje eet. Dianne heeft mij geleerd dat dit ook bij een normaal eetpatroon hoort. De basis van mijn eetgedrag is veranderd, waardoor ik minder honger heb en minder snoep en dus afval!
 Ik heb nu zoveel meer inzichten in mijn eetgedrag gekregen dat aankomen echt niet meer nodig is. Dianne is daarbij een enorme fijne coach. Ze geeft goede informatie over welke producten je het beste kan eten en kijkt daarbij ook wat er in je leefpatroon past. Ze weet je te motiveren en te enthousiasmeren en soms geeft ze je even die schop onder je kont als het nodig is.

Gezonder leven met meer energie en natuurlijk gewicht 


   © 2022 Beweeg Eet Balans        Voorwaarden       Privacy
Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Disclaimer: Als gewichtsconsulent aangesloten bij de BGN en als Puur gezond professional ben ik bevoegd mensen met overgewicht te helpen aan een gezond voedingspatroon. De informatie op de site www.beweegeetbalans.com is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Beweeg Eet Balans is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of effectiviteit van de aangeboden diensten, informatieteksten, of overige informatie op deze website, behalve indien uitdrukkelijk anders is vermeld. Het gebruik van de informatie geschiedt voor volledig risico van de gebruiker. 

Op 2 april 2022  hebben we onze algemene voorwaarden en pagina's geüpdate. In het kader van de privacywet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wij zullen uw privacy ten alle tijden beschermen.  

Beweeg Eet Balans | Hermelijn 63,
7325CC Apeldoorn | Tel: 0623528277 
E-mail: info@beweegeetbalans.nl
BTW: NL01665478B84 |kvk: 68571429